A miskolci és a debreceni Támpont Roadshow-k sikere után most Szegeden tájékoztatja első kézből a Támpont-Mester Kft. szakértő csapata a pályázati lehetőségek után érdeklőket. A június 9-eii eseményen egyedileg informálják a potenciális pályázókat, mindenféle kötelezettség nélkül.

Támpont Roadshow – Szeged

Jöjjön el Ön is; egyedileg informáljuk mindenféle kötelezettség nélkül…

Tudjuk, hogy jelenleg, így a pályázati dömping idején sok a téves, vagy hiányos információ, holott MOST Ön is nagyot nyerhet.

 

Eloszlatjuk a kételyeket és behozzuk a pénzeket!

MOST sokak kérésére szinte házhoz megyünk, hogy egyszerűbben, gyorsabban és személyesen

válaszolhassuk meg akár az Ön kérdéseit is. Egyedi, szakértői tanácsadás mindenféle kötelezettség nélkül. Itt a pályázati dömping, szívesen tájékoztatjuk Önt is a lehetőségeiről.

 

Aktuális helyszín: Szeged

Regisztrációs lehetőség itt: www.tampont.hu/roadshow

 

Éljen Ön is az uniós támogatásokkal; segítünk kiaknázni a lehetőségeit!

Azért vagyunk, hogy Ön pénzhez jusson!

 

FIGYELEM! A nagy érdeklődésre való tekintettel a konzultáción csak az előre regisztráltakat tudjuk fogadni.

 

Regisztrációs lehetőség itt: www.tampont.hu/roadshow

 

Kérdése van?

Keressen minket!

Tel.: +36 1 -320 60 90

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

Üdvözlettel: a Támpont- Mester Kft. csapata

 

(x)

Tizenhárom év után exportálhat sertést Románia

Októbertől megszűnik az embargó, tizenhárom év után ismét exportálhat élő sertést, feldolgozott húsárut Románia az Európai Unióba – jelentette be Achim Irimescu román mezőgazdasági miniszter. Romániát 2003-ban helyezték tiltólistára, mivel oltásokat alkalmazott a fel-felbukkanó sertéspestis megelőzésére, az oltóanyag pedig élő vírust tartalmaz, így önmagában is kockázati tényezőt jelent.

Bővebben...

Hat-hét tonna alatt veszteséget hoz a kukorica

A termőterület közel felén elvégzett aratás után Tolna megyében több mint kilenctonnás a kukorica termésátlaga, eddig a szokásosnál magasabb víztartalommal takarítják be a takarmánynövényt. A gyenge árak mellett a Duna alacsony vízállása is hátráltatja az exportot.

Bővebben...

A madárinfluenza és a korlátozások is terjednek

A madárinfluenza megbetegedések miatt tizenöt ország vezetett be a kereskedelmet korlátozó intézkedést a magyar élőbaromfi, baromfihús, és -készítményekkel szemben – közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) honlapján közzétett legfrissebb adatokból.  Az Európai Unión belüli helyre valamennyi korlátozás alá nem vont területről lehet baromfit és -termékeket is kiszállítani.

Bővebben...

Növényvédelmi zárlat alatt a teljes Badacsony-hegy 

A szőlő aranyszínű sárgaság (Flavescence dorée, FD) betegség újabb fertőzési gócait azonosította a NÉBIH laboratóriuma a Badacsony-hegyen. Mivel a korábbi években is volt már itt helyi jellegű fertőzés, az idei minták alapján indokolttá vált a fertőzött terület kiterjesztése a teljes szőlőhegyre, ahol ezáltal egységesen kell alkalmazni a jogszabályban előírt védelmi intézkedéseket – közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH).

Bővebben...